ALL-IT Services
 

Projecten

Sinds 1990 heb ik op uiteenlopende projecten gewerkt en daarin mijn ervaring opgedaan als all-round elektro- installatiemonteur. 
een samenvatting van diverse projecten zal met de tijd worden uitgebreid.

Kindcentrum vlinderboom 

Crematorium Iepenhof Delft

Het laatste grote project was de nieuwbouw van een kindcentrum in Pijnacker. Dit project was opgedeeld in een bovenverdieping en een begane grond waarin ik de elektrische installatie, de brandmeld en meet- en regelinstallatie van de begane grond heb verzorgd vanaf het begin van de bouw. 

Kindcentrum de vlinderboom.

Al wat jaartjes geleden de installatie van het meet- en regeltechniek achter dit mooi project. ALL-IT Services werd ingezet om de meet- en regeltechniek te verzorgen van dit in de prijzen gevallen duurzaamste project in 2011.
Meet en regeltechniek bestaat uit een warmte pomp met grond warmte en koude opslag in het kort de warmte van de crematie oven die wordt opgeslagen in buffervaten deze warmte wordt gebruikt om het pand te verwarmen.  
uitvaartcentrum en crematorium Iepenhof.

Bloedbank sanquin Amsterdam

Bloedbank Sanquin moest verbouwd worden hier de hoofdaannemer ondersteund met het installeren en afmonteren van de elektrische installatie van een labaratorium van Sanquin. Het leggen van de goten werd uitbesteed.

Bloedbank Sanquin Plesmanlaan.

Davinci College Roosendaal

De davinci college is tot einde project bijgestaan de werkzaamheden brandmeld, afmontage, noodverlichting kabels centraal accu systeem, verlichting, balieinrichting, verlichtingsschakelsystemen, onderverdeelinrichtingen, kabelgoot.

Davinci college Roosendaal, Davinci college roosendaal 2e.

Eerste zelfstandige project leerproject in boskoop 1991 jongerencentrum de tunnel in boskoop

Dit project is in 1991 gerealiseerd een nieuwbouw met leerproject een locatie waar optredens en andere activiteiten kunnen worden gehouden. Hier is de Elektra de besturing meet en regeltechniek in zijn geheel zelfstandig met eindkeuring G.E.B.
De Tunnel nu met geheel nieuw bestuur the Cube

Verklaring calamiteitendienst in het weekend.

Waarom is ALL-IT Services in het weekend alleen bereikbaar voor calamiteiten? Jammer genoeg moet er een verklaring afgegeven worden opdat er diverse keren werk aangeboden en ook aangedrongen werd in het weekend. Doordat ALL-IT Services zich eigen op de achtergrond inzet als vrijwilliger voor daklozen en mensen die dakloos dreigen te worden is ALL-IT Services in het weekend alleen inzetbaar voor calamiteiten. Onder een calamiteit wordt verstaan met spoed een elektromonteur nodig, in het donker zitten, brandlucht bij groepenkast, groep slaat uit, stop slaat uit, aardlekschakelaar slaat uit en soortgelijke problemen. Hierdoor is het uurloon ook veel hoger. ALL-IT Services zet zich hiernaast ook in in groene projecten nieuwe en bestaande technologieën een deel van de winst wordt hier ook aan besteed hierover later meer.