ALL-IT Services
 

Werkzaamheden


nen 1010/ 3140 keuringen

Nen 1010/3140 keuringen komen jaarlijks terug voor apparatuur en 3-5 jaarlijks voor de huisinstallatie.
Wilt u uw apparatuur/ installatie gekeurd hebben door een elektricien neem dan contact op.Solar

ALL-IT Services bied nu ook diensten in de zonnepaneelsector aan. Dit kan bestaan uit uw huidige inverter vervangen door het Enphase systeem. Uw oude Enphase systeem vernieuwen. Uw oudere zonnepanelen vervangen voor nieuwe plus het Enphase systeem integreren. Het Enphase opslagsysteem in uw solarinstallatie integreren. Uw solarinstallatie inspecteren met een rapport. Een nieuw solarinstallatie installeren.

Elektrotechniek sinds 1990

Sinds 1990 zijn er alle soorten werkzaamheden die een elektromonteur in zijn handen krijgt uitgevoerd van vervangen van groepenkasten, aardlekschakelaars, led verlichting, oude bedrading, buiten stopcontacten etc.
Storingen aan de huisinstallatie zoals aardlekschakelaar, kortsluiting, geen stroom geen probleem ALL-IT Services kan ervoor zorgen dat u wordt geholpen.
Ook montage van een kookgroep, laadpaal, windmolen, zonnepaneel
aarde slaan etc. wordt niet geschuwd.

 
Komt u er niet uit? Bel of mail.

 ALL-IT Services heeft een netwerk van 9 elektromonteurs, mocht er worden opgeschaald met 1 of meerdere elektriciens kan dit.

Spreek de voicemail in wanneer u een vraag of storing heeft aangezien u ook ongehinderd geholpen wilt worden zonder een telefonerende elektromonteur. Nieuws


Terug naar overzicht

30-06-2023

Enphase Gecertificeerd

Deze week is de laatste certificering op gebied van Enphase binnen. Hiermee is de kennis opgedaan om het monteren van en service verlenen aan Enphase inverters en opslagsystemen.Terug naar overzicht